Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Novi Sad
19.08.2020.
13:54 > 14:00
Porodici Petković, koja ima registrovano poljoprivredno gazdinstvo u blizini Bukovca, kasno sinoć posečena su sva stabla kajsije u voćnjaku.

Komentari 151

  • Branka

    29.08.2020 16:01
    !
    97% komentara nema apsolutno nikakve veze sa pricom o unistenju sadnica.97% komentatora leci svoje komplekse,neinformisanost,nepismenost,nacionalizam,nesigurnost i prosto nezadovoljstvo sopstvenim zivotom trazeci "krivca"medju ostalim komentatorima.Ljudi moji dragi,bilo koje ere i nacije,saberite se!Mrznja nikome dobro nije donela.Niti ce.Sagledajte prvo sebe.Zasto mislite da ste bolji od drugih?Isti ste!Sami pravite izbor da li ce vas nazvati ljudima ili budalama.Boze dragi!Stid vas bilo!
  • Zarko

    22.08.2020 17:27
    Verovatno nisi hteo da prodas Galens-u ili samo taj vocnjak ksd stabla narastu moze da smeta pogledu sa parcela nacionalnog parka do kojih su izbetonirali sumske staze...
  • Samo kazem

    22.08.2020 16:43
    Odi
    Brate kupi kartu i nek ti djeca pricaju koji god oces jezik .....srpskog dostojan TI NISI ...a Dedi skidam kapu ..znao covjek kog roda poroda vjere i sta je cast ponos!!!Da znao koga ce izroditi....vjerovatno bi skocio u Dunav i to SRECAN!!!!
  • Gaga

    22.08.2020 02:11
    @Kimi
    Tamo (Korsumlija,...) nema sta da se lapa i otima.
  • samo kazem

    21.08.2020 22:06
    Par zapazanja
    Kad covek zivi u Rimu, mora se ponasati kao Rimljanin. Kad covek zivi u septickoj jami, ne moze, a da ne bude umazan. Jedna opcija je prodati sve i pobeci negde, daleko sto dalje, sto rek'o Bora Djordjevic.
    Druga opcija je uclaniti se u SNS i biti lojalan bag.., ovaj partiji na vlasti i tako skupljati poene. Nema poente kriviti dodjose, mi Srbi starosedeoci smo to sebi na vrat prvi navukli. Mom pradedi se nije svidjao sistem u kojem je Madajr mogao da bude "policaj" jer govori madjarski, a on nije jer ne govori. Umesto da se pomiri sa sudbinom ,ili nauci madjarski, on je do smrti zagovarao ujedinjenje sa Srbijom. Eto, ujedinili smo se...
  • S D

    21.08.2020 22:03
    Nasilje
    Vlasnik kuce u inostranstvu ,namerno su joj srusili zicu I to sebe predstavljaju kao velikeiljudi.Ona placa porez sve redovno.,vece prava oni imaju nego one. Tesko onom kome se desava .,Sve je to neciji blagosov I pomoc .

  • John Holmes

    21.08.2020 21:59
    @prle
    Autonomna pokrajina Vojvodina je mesto gde verovatno ti živiš, ime nikada nećeš pomenuti a ljuti se slobodno koga briga kako ti želiš da se zove, to si doneo od kuće, Poštuj druge pa će i tebe poštovati, ovako samo navlači gnev običnih ljudi. Ovo u Bukovcu je zločin a voleo bih da se brzo otkrije pčinoic ali ne verujem u sposobnost naše policije.
  • Niški bate

    21.08.2020 17:19
    Kimi
    Kimi ako nikad nisi bio ovamo, nemoj pričati napamet. Kuršumlija je u potpunosti izbeglička varoš inače bi imala NULA stanovnika, a Niš je grad odmah do NS po veličini tako da i tu ima svega pa i tvojih Vojvodjana i to Madjara i Rusina, a ne samo Srba iz Vojvodine, između ostalih. A da ne pričamo da se na ulici stalno cije i ijekavski govor pored južnjačkog.

    A najrealniji komentar je od " Joj Kad" objasnjeno u par rečenica.
  • KLF

    21.08.2020 16:54
    Evo upravo otišlo još 2 miliona evra za šumsku, da im se tako "snalažljivima" pomogne u mahanju s tri prsta.
  • Prle

    21.08.2020 16:35
    Istina
    Drugu Petkoviću šta se desilo po mom mišljenju je u pitanju verovatno lična zavada jer ne verujem da bi bilo ko uložio toliki trud da bi utrošio vreme da poseče 280 stabala, kukavički u svakom slučaju.

    @Original Podbarac

    Smešan si kao cirkus.
    Znači ne verujem šta pišeš, da nisu Srbi prečani i mržnju izmislili a ne samo doneli.
    Sigurno nije bilo mržnje pre nas, otimačine, suđenja oko zemlje, generalno bio je raj, krivi su zli prečani, iz Mordora pristigli.
    Ne prozivamo mi i ne generalizujemo kao vas par originala kojima smeta što živimo na severu Srbije , meni ne smeta ako ti tvrdiš da živiš u Vojvodini ali ja živim u Srbiji i uvek ću.
  • Sve ok

    21.08.2020 16:12
    Moj orginal
    Postenim radom kao varioc u brodogradnji po Njemackoj..vezano za 100000e 20g krvavog rada i stednje....Ns izabran zbog svoje ljepote i raznolikosti nacija a opet Srpska Atina.......te pare su ostale u Srbiji a ne negde drugdje i vrte se u potrosnji jer su donete....Da nas ima svakakvih ima...ali nemislim da netko ima vise prava samim time sto je starosjedioc....uostalom pozakonu drzavnom i Bozijem svi smo jednaki.........ako vec nismo mogli biti jednaki u NDH ..vjeruj ili veruj da u Ns mome gradu.....nedozvoljavam nikom da taj grad i Vojvodinu tjst Srbiju djeli na dođose i nađoše.....mozemo biti po mom misljenju Srbi (svako sa svojom sudbinom) casni i posteni građani....ili ono drugo kontra moralu vjeri i kulturi......imamo jednu Srbiju...i borimo se za nju da svi zivmo koliko toliko u slozi i miru......a sto se tice Slobe i AV...nisam njihov glasač...samo zapadni Nato imperijalizam smatram odgovornim za sva zla u nekada suverenim drzavama......pozzdrav orginalu/voli te kopija s Podbare♥️
  • Podbarac Original

    21.08.2020 13:53
    za Prleta i Druga
    Alo momci,vi ste nas prvi prozvali a sada spinujete te vase nebuloze.Nisam ja nista prodao i tu sam gde sam,ti si pare sa kojom si kupio nekretninu u NS verovatno kao zaradio ali ne verujem,ili si nesto prodao na drugom mestu ili na drugi neki nacin si se opario.Veoma je diskutabilno sta vi uopste placate i kako j Drug ulozio u Podbaru 100.000 eura,tako sto je kupio stan samom sebi,nije ga nama kupio.I ne mrzim ja nikoga,niti se kome zalim,mrznju ste doneli vi kada ste dosli,ja vam samo odgovaram na vase prozivke.A sto se tice mog predesdnika bivseg,pa vi ste mu klicali,odusevljavali se i glasali ste,kako nekada za njega,tako sada za ovog.
  • Kimi

    21.08.2020 13:45
    Zasto se posle ratova podrazumevalo da izbeglice dolaze iz svojih malih mesta, realno sela i varosica u Novi Sad i Beograd, zasto niko nije isao u Kursumliju ili Prokuplje?
  • kimi

    21.08.2020 13:30
    Druze
    21.08.2020 • 10:09
    Podbarac orginal
    Cuuuj "orginal"..e Boze ko da Podbara nest visoko eticki moralno rasno klasno vjerski...uzviseno???pa ja koji dosao medu vas "arijevce orginal"..ja ko neka 3.razredna kopija hahaha.....Druze "orginal"....ja sam roden u SFRJ Srbin ...i mogu da ti kazem da je moj grad i Skoplje i Bg Ns Split Ljubljana......pa cak i Moskva Đenova Hanover...gdje god ako mogu ..zapoceti i zivjeti SVOJ zivot......Eto odabrah Ns Podbaru...ulozih u svoj Ns 100 000e cistog znoja....a vas Orginale ili Neorginale...mogu pozvati na pivo ili poslati u 3pm.....zavisi iskljucivo od vas


    A sto ne ode u Skoplje, ajd ne mora u MKD moze i Srbija, neko Prokuplje, Pirot ili Nis.
  • Prle

    21.08.2020 12:05
    Istina
    @the Lalosh

    Svaka čast, ja stojim iza napisanog ali samo sa digresijom da ne možemo deliti ljude koje rade na takav način po geografskom poreklu.

    Krivica je što većina ćuti, zamislite samo kada bi svi radili svoj posao kao Galens, grabili i borili se, došlo bi do nečega boljeg jer bi pravnik isto tako grizao i borio se da ograniči nezakonje a ne u ovom slučaju da žmuri i primi novac, problem je što većina ne radi svoj posao predano kao vlasnik Galensa , ne grize za svoj posao, zato je USA velika zemlja, svi grizu.
  • Prle

    21.08.2020 11:53
    Istina
    Kao što vidimo krivi su Bosanci, Krajišnici ( govor mržnje direktan ).
    Lov na veštice pokreću pravedni starosedeoci.

    @Podbarac

    Deliti ljude po poreklu je odraz teških frustracija, ne-izlečivo
    Oprosti nisam znao da je sve stvoreno vašim radom a mi eto došli na gotovo i baškarimo se na vašoj muci, vi sve sami ( šmrc ) a mi pali sa marsa i vazduhom platišmo zemlju koju ste nam vi prodali, prelepa priča, za oskara.
    Svoju mržnju kanališi prema drugome jer na nisam adresa za reči koje vaše vaspitanje dozvoljava da ih prevalite preko usta.
    Nismo mi prodavali kuće na podbari za 3 stana nego tvoje komšije, ne sumnjam da i vi niste uključeni jer niste imuni na pare, prevedeno napredovali ste.
    Sa komšijama se niko nije svađao , svađa je počela kada je predsednik Srbije poslao paravojsku u te krajeve , ali dobro spinuje se , to je moderno sada.

    Normalni ljude razlog svog neuspeha i besa NE traže u mržnji prema drugome.
  • Druze

    21.08.2020 10:09
    Podbarac orginal
    Cuuuj "orginal"..e Boze ko da Podbara nest visoko eticki moralno rasno klasno vjerski...uzviseno???pa ja koji dosao medu vas "arijevce orginal"..ja ko neka 3.razredna kopija hahaha.....Druze "orginal"....ja sam roden u SFRJ Srbin ...i mogu da ti kazem da je moj grad i Skoplje i Bg Ns Split Ljubljana......pa cak i Moskva Đenova Hanover...gdje god ako mogu ..zapoceti i zivjeti SVOJ zivot......Eto odabrah Ns Podbaru...ulozih u svoj Ns 100 000e cistog znoja....a vas Orginale ili Neorginale...mogu pozvati na pivo ili poslati u 3pm.....zavisi iskljucivo od vas
  • -X-

    21.08.2020 09:35
    @The Lalosh
    U potpunosti se slazem sa Vasom konstatacijom.

    Ne brinite se, zivot ide u krug, cikluse.
    Sve se vraca, sve se placa....
  • Jedan divan dan uz p

    21.08.2020 09:17
    Ovo je garant jos jedan u nizu direktnih napada na preCednika!!!!
  • Podbarac Original

    21.08.2020 08:43
    @Prle
    Brate mili al se nalupeta,ako ti je negde blizu bulja papir obrisi usta.Vi ovde niste stvorili nista za nas,vec samo za sebe a ono sto ste zatekli kada ste dosli smo stvorili mi.
    Posto Petkovica dobro poznajem,otkricemo ko je posekao pa ceo uzvratiti,sa vama samo tako.
    Vidim da ste bili u ljubavi sa komsijama i tamo odakle ste dosli pa ste zato i zaratili pa dosli ovamo,tako da smanji dozivljaj oko vas.
  • Bela ladja

    21.08.2020 03:26
    Lopovi decenijama vode narod
    Meni je lik srusio uknjizen objekat 1993 vodim 20 sudova dosad me kosta50 hiljada eu. Lik dobija sve sudske postupke, tukao mi ženu decu povredio ćerki jetru da je imala krvarenje, sudija nije ga priveo pre 2meseca ZASTARIO sudski spor, lik mi upada u kuću, šalje lopove pokradose sav inventar koji je bio pored sušenog objekta, sve sudije PRESUDJUJU kao da nije postojao uknjižen objekat, sada je na ustavnom sudu gde dokazuje da smo bili vlasnici 2 trećine imamo sudsku podelu bivših vlasnika koja je overena u sudu ali do sada su sve sudije sudili protiv nas, eto šta vredi i DA SAZNATE KO VAM JE POSEKAO VOCE, JER ZNAJU DA IM NISTA NE MOŽETE. JEDINO STO MI JE PREOSTALO DA VERUJEM U BOGA.
  • Boba

    20.08.2020 22:22
    Ns
    Brašo moj , jandrino jato pristiglo pre 25 godina i rapidno se proširilo
  • Kokša i Karlovaca

    20.08.2020 21:46
    KOLONIJALNA VLAST
    Dodikovi zemljaci, liči na njih, tipično za njih.
  • kod dra komsiluk

    20.08.2020 21:18
    J M I GLUVAĆIMA
    Niko nista nije video ni cuo TZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
    slepi i gluvi kroz svet idu ljudi.
  • @ ...

    20.08.2020 18:48
    Istina
    Svako ljudsko biće nosi sa sobom svoju kulturu, tradiciju i vaspitanje svoga roda i krvi, nametati stereotipe po meni je početak ili klica kasnijih konflikata i sukoba, konstantno se ovde vređaju ljudi iz prečanskih krajeva, lepe im se generalizacije i etikete čak ima i potomaka tih ljudi koji učestvuju u tome.

    Znači tvoj otac vredan ali ostali iz kamenitih predela su sve na mufte dobili osim naravno tvoje prepoštene porodice.
    Vi vredni mi na mufte.
    Prelepo.

    Najbolje zanatlije koje sam upoznao su ljudi Dalmatinci cak i nisu mog geografskog porekla ali nema boljih, poštenijih ( zadrtih svakako ), rad nedeljom nema nikakve veze sa odlikom vrednoče nego sa običajima, neko jednostavno poštuje nedelju kao veenik ili na primer crveno slovo.

    Kaže čovek znaju zanate, nema krštenog zanatlije više jer su svi sa HR pasošem u EU što znači da su kvalitetni radnici otišli, samo treba pogledati gradilišta, prosek godina iznad 60, mahom Vranjanci, Leskovčani, ja baratam činjinicama koje svi vide.

    Gde piše da sam ja šta dobio na mufte, proizvoljna ocena ,tako i ja mogu tvrditi sledeće da su 50' ođe dolazili oni koji su slali na goli otok i otimali zemlju od podunavskih Švaba.
    Na kraju reč bedni poslovi je dokaz da vi u sebi nemate širok pogled, ljude koji nam odnose smeće, popravljaju infrastrukturu ili bilo šta slično po vama je bedno jer eto bedno su plaćeni a u suštini to su u kojim očima ljudi kao i svi mi, nebitan novac, nebitan papir, bitna je ljudskost.

    STOP PODELAMA
  • dobrivoje

    20.08.2020 16:41
    @Stanoje20.08.2020 • 13:45
    Jel se ti to meni pravdaš zato što si otišao?
  • Prle

    20.08.2020 16:31
    @Budisti
    Znači nisu svi raspikuće od starosedelaca ali jesu svi prečani bahati, u JP, nekulturni.
    Priča o Švajcarskoj, Skandinaviji ne pije vodu uopšte jer te zemlje nisu siromašne nikada bile, možda Norveška pre nafte i gasa mada vidi se da niti poznaješ istoriju a niti si bio u tim zemljama a tek video Hercegovinu ili Dinaru, upoređuješ prečanske krajeve gde se živelo pod tuđim carstvima vekovima i gde je pravoslavno stanovništvo bilo primorano da beži u što siromašniji prirodu da bi izbeglo nestajanje i zemlje koje nisu ratovale 200 godina niđe veze, loše poređenje jako, samim opstankom smo uspeli. Rat je izgubljen poslednji jer je vaš predsednik huškao i pregovarao za našu zemlju, vi ste ga glasali
    Naši uspevaju u Skandinaviji takođe među izuzetno ne-tolerantnim skandinavcima za razliku ovde gde puca tolerancija.
  • ...

    20.08.2020 15:39
    @prle
    Moj otac je dosao iz tih nekih kamenitih predela jos 50-tih godina. Uvek se divio ovdasnjim ljudima na vrednoci. Prvi put je video ljude koji rade nedeljom na njivi. U njegovom kraju je to bilo nezamislivo. I on je sam bio vredan tako da se brzo uklopio. Sam je stvorio sve sto je imao, nije uselio u tudju kucu i nije dobio stan.
    Ti Prle nisi od takvih. Ne uklapas se ovde koliko vidim i to sto si na mufte stvorio ce raskuciti tvoja deca. Opet cete na kraju svi raditi bedne slabo placene poslove a ovdasnjima je mozda ovako nesto i trebalo. Pametni su i imaju znanja u glavi i rukama, znaju zanate a takvi kao ti od zanata beze, draza im prodaja magle. Bice njima dobro.
    I nemoj bas puno svojatati sve redom iz nevojvodjanskih krajeva. Vecina njih ne trpi takve kao ti.
  • Mara

    20.08.2020 14:33
    Kad sam nedavno čitala o onom gaženju tuđe njive zarad selfija sa biciklom u lavandi pomislih: Bože, šta je sledeće?! Sam čin, ali još više komentari svedoče o užasavajućem manjku empatije, nepoštovanju drugog, nakaznom poimanju svoje i tuđe slobode... Ako se zbog korone, koja može da se reši sapunom i toplom vodom, uvodi vanredno stanje, šta će nas spasiti od ovog zverinjaka u koje nam se društvo pretvara?
  • Joj

    20.08.2020 14:22
    Kad
    Krene prepucavanje ..ovi oni mi vi ..dođosi nađoši......a svako gleda samo kako da proda zaradi..... Doseli neko iz Iriga u NS da mu blize posao skola bolnica fakultet..a onda taj isti osuđuje Srbina sto prodao na KiM svoje ..il Krajisnika sto dosao traktorom u Ns.....Ko to ima pravo kome da sudi???ko pita Turcina kad iz Turske ode u Berlin raditi i tamo zivi......a mi ovde..sjecemo stabla...sve isto PLEME u krugu od 300km vazdusne linije....nema nas sve skupa 10 miliona.......i to 70%baba i đedova.....stoko nekrstena!!!
  • Lalaj Lama

    20.08.2020 14:03
    Prle
    Ko je tebi, "rode" rekao da mi ususkano raskucujemo dedovinu? Raspikuca ima svuda i medju svakima. Valjda i mi danas nesto stvaramo, da smo emirati na nafti ne bismo imali dovoljno da se raskucuje non stop, kako vi odande mislite. Mislite svima je lako/dato samo vama nije je li?

    Ako niste nista mogli stvarati u kamenu, kako su stvarali Svajcarci, cela Skandinavija (klima katastrofa, zemlja planinski krs, mocvara, zime, lavine, mrak, snegovi, kise)? Na kraju krajeva, niste otisli 20-50km do nekog povoljnijeg podrucja, plodnije zemlje i bogatije vodom, vec 500km u drugu drzavu i potpuno drugu sredinu.

    Nije do sredine nego do ljudi. Ovde je lako prosperirati medju tolerantnim narodom, nakon sto se prvo uhlebis u njegove JP i drzavne firme, pa uhlebis familiju, pa uhlebis kumove, bracu i drugove, pa otvorite firme pa namestate sebi poslove... obraz ko djon i eto progresa.
  • Stanoje

    20.08.2020 13:45
    @dobrivoje20.08.2020

    Otišao sam jer kao dete običnih ljudi, koji nisu bili politički opredeljeni, nisam dobio šansu da radim. Dobio sam šansu na "trulom zapadu" da radim bez ikakve veze i vezice, samo zato što sam čovek i zelim da radim. Moja plata se nemože porediti sa platom moje familije u Srbiji. Samo neki koji su došli do radnih mjesta preko politike i uglavili se u gradske kuće, oni imaju približnu platu mojoj. Tako da ta tvoja priča u mom slučaju ništa nepaše.
  • Сремац

    20.08.2020 13:24
    Бахатост
    У време викендашког помодарства и ја купих парче земље."Добре комшије" ми извадише и однесоше 45 тек засађених садница ораха и кајсија.,посекоше велика багремова стабла...Знате шта сам им урадио?Ништа.Више не идем тамо,али земљу нисам продао.Доћи ће једног дана мојој деци неке нормалне комшије.
  • Prle

    20.08.2020 11:38
    Istina
    Počinilac nije nacionalno ostrašćen, geografski determinisan nego je sam besan, ljut , ljubomoran, zavidan ili čak i dokon, bez obzira greota stabala koja su tek nikla

    @Lalaj Lama

    Da se razumemo rode, nisu vojvodžani lenji nego su Srbi na severu Srbije čiji su pretci došli pre nekoliko decenija ili vekova, stvarali godinama i omogučili vama da ušuškano raskućite ono što su oni stvarali.

    Nismo mi ništa mogli stvarati u kamenu Dinare, Hercegovine, kršu i oskudnoj prirodi, samo smo preživljavali mi sada ođe stvaramo za naša pokoljenja a vi nama služite jer ste se previše ušuškali od izobilja a mi grabimo od oskudice. Dokaz je najveći da olako prodajete zemlju svojih predaka, čist i največi dokaz
  • dobrivoje

    20.08.2020 11:31
    @Lalaj Lama20.08.2020 • 10:07
    Sposobni su sposobni odakle god da su,nesposobni isto. Dođoši su po prirodi sposobniji ,poledajte Ameriku koja je zemlja imigranata na primer. Oni koji se pokrenu promene mesto života su uvek u prednosti od onih kojima je to teko. Ovde ne mislim na izbeglice koje su masovno došle nego na one koje idu trbuhom za kruhom.
    Iz mog iskustva oni koji su otiši negde vani i uspeli (ne mislim rade za veću platu nego ovde) uspeli bi i ovde da su ostali,to čovek jednosavno nosi u sebi .
  • agronom

    20.08.2020 10:10
    nesporazum
    Očigledno je nešto ranije došlo do nesporazuma. Vlasnik voćnjaka nije dobro razumeo slogan "za našu decu".
  • Lalaj Lama

    20.08.2020 10:07
    ovi sposobni
    Samo da podsetim one koji insinuiraju kako su krajisnici&Co nesto posebno sposobni nasuprot lokalnom stanovnistvu koje je nesposobno - da je tako ne biste imali na sta da dodjete i ne biste se i 30god nakon rata otimali za Vojvodinu kao za rudnik zlata.
    Vasi zavicaji su divljina i opusteli. Ne znam zasto su divljina pored vas vrsnih stvaralaca i pregaoca.
    Vojvodjani lenji a svi bi kod njih na njihovo...

    Ne drzi vodu ta logika.
  • Zoran

    20.08.2020 09:26
    @Штрандуша

    kakav je kvalitet salame u sendvicu?
  • Goran

    20.08.2020 09:23
    Mnogi ljudi beze odavde upravo zbog ovakvih losih ljudi koji cine ova uzasna zlodela.
    Nadam se da cu i ja pobeci ako bog da.
  • The Lalosh

    20.08.2020 09:09
    @ Prle
    Gari, svaka vam čast. Ali tako kako vi stvarate može samo u zemlji bez zakona, ili u zemlji gde zakoni važe za jedne, a za druge ne. Navikli ste da gurate i vučete svoje. I to je ok. Ali nije ok način kako to beskrupulozno i bezobrazno radite.

    To nije sposobnost, to je udruživanje u cilju stvaranja materijalne dobiti.

    Ja razumem da se ti nećeš složiti sa tim jer si drugačije programiran. Razumem i da ti ne razumeš kako mi gledamo na to.

    Neki ovde bi da stvaraju na svoju korist ne praveći štetu drugima. Na žalost, ovde ko malo stvori, a nema "ekipu" iza leđa, brzo shvata da će neko doći da traži "svoje".
    Zato neki rade, stvore, pa mogu da biraju da li će da prestanu ili da pristanu.
    Takva su pravila igre ovde. A neki se sa takvim pravilima ne slažemo.

    Ne znam ni što sam ovo napisao. Verovatno da oni koji isto misle znaju da nas ima još.
    Za ove druge merilo je samo zase, use i podase.
  • Nimbus

    20.08.2020 09:01
    @SrBa
    Da je pravna drzava, kao sto nije, pociniocu se ne bi racunala vrednost sadnice, nego vrednost izgubljenog roda. Lako moze vestak da izracuna koliko radja jedno drvo u tom dobu, pa puta 4-5 izgubljenih godina, puta 280. Pa bi se cesao.
  • goxy

    20.08.2020 08:42
    @BV 19.08.2020 • 20:46
    "Meni se sklone, bez obzira da li zele ili ne zele."

    Od danas ti si moj idol.




  • Prle

    20.08.2020 08:09
    Istina
    @Bezdan - Balašević

    Pesma pisana na osnovu stradanja Srba na Kosovu i Metohiji 70' i 80' , potvrdio autor lično.
  • Stanoje

    20.08.2020 07:59
    @Штрандуша19.08.2020

    Možda bi bilo bolje da si napisala u državi u kojij pravosudje ništa neradi na aferama: Krušik, Jovanjica, Objekat na Kopaoniku, Braća Vučića i Malog, Brat Brnabićeve, Brat Kisićke a muž ministarke pravde, Savamala, Doktorati ministara policije i finansija, popravke neotvorenih auto puteva......
  • /

    20.08.2020 06:54
    /
    minusi pokazuju cije je delo
  • Lol

    20.08.2020 05:52
    @Prle

    Hahaha, da, poznati su baš kao vredni, pošteni i plemeniti. Poput grabljivica.
  • Dušan

    20.08.2020 05:50
    Штрандуша, e aj pali sa tim glupostima majke ti. Vi zloslutni ste najveći baksuzi, ako nas i oće zlo, to je jer mračite ko sektaši kakvi.
  • Nadoknada štete

    20.08.2020 01:39
    pomoć
    Zna li neko gde se taj plac u Bukovcu tačno nalazi?
  • Rade

    20.08.2020 01:27
    @štranduša
    Koliko znam, riba počinje od glave da smrdi... Iz vašeg komentara se vidi da je rep odavno zahvaćen!
    Da pojasnim, glava vidi, a rep radi šta mu se kaže!
  • Djodjo

    20.08.2020 01:04
    Neko
    Neko dole rece sta je to steta od 500eura .To je isto kao da neko zapali nekome ficu od 100eura i taj fica explodira u momentu kad deca idu u skolu.Nije poenta u fici i 500eura nego zasto se to uradilo.Ko je i zasto uradio i sta ce biti posle toga.
  • Bezdan - Balašević

    20.08.2020 00:44
    Baš slušali ovih dana
    Pesma posvećena legalizaciji otimanja, "Ne lomite mi bagrenje"
    Srpsko pravosuđe - najgore na svetu.
    "Za to sam prvi
    Ne bi bilo ove krvi
    Da je bilo sve po zakonu"

    I posebno "Bluz mutne vode" i "Devedesete" i "Živeti slobodno"

    Kakve pesme!

    Čemu služi Pravni???
  • Ipak,

    20.08.2020 00:34
    ipak
    @Штрандуша
    19.08.2020 • 22:46
    "У држави у којој легално раде н1, нова, данас, зло је у потпуности материјализовано....."
    Hvala - Vaš glas je zabeležen (-1)

    a da promenite špicname u Podriguša??? Mislim da bi vam bolje pristajao. Nekako vi baš nemate veze sa svetim imenom Štrand. Zar ne?
  • Oficiruša

    20.08.2020 00:13
    @Štranduša
    E sigurno su stabla posečena zbog "huškanja na Srbe, Srbiju i pravoslavlje". I dodala bih zbog latiničnog pisma.
  • Bela

    19.08.2020 23:55
    280. stabala ?
    Koji su to Moroni ? Ne mogu da verujem ?
    Jednostavno, ostajem bez reci i muka mi je.
  • .

    19.08.2020 23:55
    Šteta je nenadoknadiva
  • Bela

    19.08.2020 23:22
    280. stabala ?
    Koji su to Moroni ? Ne mogu da verujem ?
    Jednostavno, ostajem bez reci i muka mi je.
  • Sikteruša

    19.08.2020 23:17
    @Штрандуша

    Onda je dobro što vam je ta država na zalasku.
  • M

    19.08.2020 22:52
    Prle
    Naravno da stvarate i prosperirate kada igrate prljavo,svercate,namestate jedan drugom prljave poslove,idete bahato i gazite preko mrtvih.Cast izuzecima.
  • Штрандуша

    19.08.2020 22:46
    У држави у којој легално раде н1, нова, данас, зло је у потпуности материјализовано. Стално хушкање на Србе, Србију, православље, подстиче зле људе на овакве злочине.
  • jki

    19.08.2020 22:36
    Kako bas u Bukovcu od tolikog Srema i Backe a bogami i Banata.
  • Nikola

    19.08.2020 22:14
    Vec je poznato da naprednjci vole da seku sve sto je zeleno. Obzirom da su botovi prisutni na ovoj vesti zna se ko bi mogao da bude pocinilac tj nalakodavac... gospodja sa preko 150 placeva na F.gori?!
  • @ gamad uzazid

    19.08.2020 22:01
    Pitanje
    gamad uzazid19.08.2020 • 15:21
    Samo kupujte kamere i postavljajte. Ova gamad mora da se snimi!

    I kad snimis, sta ces onda? Da cuvas za uspomenu i dugo secanje? Zar neko misli da ce sudovi u Srbiji da sude po pravdi i zakonu?

    U BiH su se sume najbolje oporavile tamo gde jos postoje minska polja. Niko ih ne sece
    Ne znam zasto sam ovo napisao, ali ne moze da skodi, a ako ne moze da skodi svakako ce da koristi... nekome.
  • Ilyii

    19.08.2020 21:56
    @BV 19.08.2020 • 20:46
    @Petrovic
    "Ova vest uopste nije cudna.
    I najobicnije hodanje trotoarom postalo je velika avantura jer hodajuci vasom ispravnom desnom stranom bukvalno nalecete na ljude koji NE ZELE da vam se sklone."
    - Meni se sklone, bez obzira da li zele ili ne zele."

    Ti si neki opasan?
  • Xy

    19.08.2020 21:52
    Balkan
    Na Balkanu ništa novo vekovima. Bilo i biće. Možemo biti bolji, humaniji, savesniji, odgovorniji, manje zavidni da nečiji trud i rad. Samo da smo bar malo pomislili kako bi nama bilo kada bi nam neko uradio nešto loše. Što ne želiš sebi, ne čini drugom.Čovek se rađa ili loš ili dobar. U celom sveti žive jedni pored drugih, crnci, belci,raznih vera, kultura i dr. Šta je sa nas u kom smo mi veku ostali. Primitivizam je sve prisutniji, na svakom koraku. Ako nemožemo pomoći čoveku nemojmo mu zagorčavati ionako težak život. Čini dobro i dobru se nadaj. Zar nije lepše biti dobar,sebe radi..
  • Stanoje

    19.08.2020 20:59
    Nikad više pravnika u državnom aparatu, a nikad više kriminala i lopovluka po Srbiji. Ovih dana dosta vesti o pravnom fakultetu u NS. Očigledno je da u Srbiji ništa neštima sa pravne strane a kriminal cveta.
  • Jezivo

    19.08.2020 20:53
    Tako su i '45 sekli, samo što nisu bili galens i sns nego njihovi očevi
  • BV

    19.08.2020 20:46
    @Petrovic
    "Ova vest uopste nije cudna.
    I najobicnije hodanje trotoarom postalo je velika avantura jer hodajuci vasom ispravnom desnom stranom bukvalno nalecete na ljude koji NE ZELE da vam se sklone."

    - Meni se sklone, bez obzira da li zele ili ne zele.
  • Lala

    19.08.2020 20:35
    Ne lomite mi bagrenje
    .....Vlast je vlast,
    i ja to poštujem, tu su paragrafi pa zagrabi
    nek isto je i đavolu i đakonu,
    pa nek se zna!

    Nek' su mi gazili njivom, mojom se sladili šljivom,
    uvek je lopova bilo jer ćuk je ćuk i vuk je vuk.
    Nikada zlotvora dosta, suša mi uništi bostan
    i led se prospe pred žetvu, al' led je led a red je red!...........
  • SrBa

    19.08.2020 20:32
    Za Dušana
    @Dušan
    Pa Dušane, kada kažeš 500 Eura, to tako malo zvuči i beznačajno. Ali uzmi rad, trud i čekanje da sadnica rodi. Uzmi sve te godine čovek čeka i nada se rodu, a onda neko dođe i to anulira. Ti kažeš ispočetka, pa treba 4 do 5 godina čekati da dođe rod. Neko od toga i živi za tvoju informaciju. A da važi zakon neprikosnovene privatne svojine, da vidiš da li bi neko ubrao i šljivu sa tuđe grane
  • Stojan Lazarević

    19.08.2020 20:31
    Divlje svinje na Banstolu
    Na Banstolu preko puta ruske crkve čovek u oboru drži divlje svinje čiji mladunci idu okolo i prave štetu po voćnjacima i vinogradima. Ako krmača probije ogradu ubiće nekog. Šta radi policija? Opštna Sr. Karlovci. Poljoinspekcija. Dođite da snimite.
  • euan g mackie

    19.08.2020 20:13
    Happy tv, Zadruga zurka, tv Pink, Farma, ...
    Garantujem da bi sa ukidanjem ovih gadosti vrlo brzo zavladala normalna atmosfera medju ljudima.
  • Bane

    19.08.2020 20:12
    Mi možemo sve !
  • 299

    19.08.2020 20:06
    Nesto su se zamerili
  • Z

    19.08.2020 20:06
    @Dusan 19.08.2020 • 18:50
    ej
    "200 din je sadnica , steta je 500 eur , posadice ponovo ."

    A kolika je steta u izgubljenim zivcima, stresu, sekiranju, narusavanju zdravlja?
  • G pen

    19.08.2020 20:01
    Galens koji je stetocina ima bota. Ko drugi moze pozitivno pisati o njemu? Slazem se sa Novosadistom.
  • jony

    19.08.2020 19:48
    strašno, možda neko pravi pritisak na njih da mu prodaju plac...danas se ljudi služe svačim.
  • Komifo

    19.08.2020 19:45
    @Prle

    Eto kako vi lepo znate da stvarate ali vam kod kuće ne dadu.
  • Prle

    19.08.2020 19:21
    Istina
    @Novosadista

    Rode o kakvim ti platama pričaš, pa kod nas nema završiš posao u firmi pa na kauč, bolje posveti vreme sebi a ne drugima oklen su i šta rade, nemoj zavideti na uspehu, greota, niko tebi ništa ne otima tvoje lično a ljudi poreklom iz Krajine, Hercegovine, Bosne, Metohije, Kosova i CrneGore su ođe većina sada.
  • Petrovic

    19.08.2020 19:07
    Ova vest uopste nije cudna.
    I najobicnije hodanje trotoarom postalo je velika avantura jer hodajuci vasom ispravnom desnom stranom bukvalno nalecete na ljude koji NE ZELE da vam se sklone.

  • Marija

    19.08.2020 18:59
    Ovo je za smrtnu kaznu
    Kako? Zasto? Neverica
  • Dusan

    19.08.2020 18:50
    ej
    200 din je sadnica , steta je 500 eur , posadice ponovo ... Trebace mu 2 dana za to .
    Pocinoioca naci i naterati rukama da otkopa prupu za svaku!
  • Novosadista

    19.08.2020 18:40
    @Prle
    Kada ste tako sposobni,što niste ostali tamo odakle ste došli,mogli ste i tamo radom i trudom da stvorite......i što ste prepunili JP....od ništa se u današnje vreme ne može stvoriti nešto,osim ne radom za nameštene visoke plate,krađom,nameštenim poslovima,kupljenim obrazovanjem....
  • Blumun

    19.08.2020 18:23
    Smor
    Daj bre ljudi sta vam je, ostavite Galens na miru, oni ljudi rade posteno, sve svoje parcele su uredno platili, poreze uredno placaju sto se moze proveriti,rade ljudi ozbiljne projekte a ne da se bave necijim kajsijama, napadate ih kako kupiju placeve po Fruskoj gori, sta je tu krivicno delo ljudi sve platili posteno, sto malo nekritikujete gazde od parcela sto su ih prodali. Sve u svemu veciti hejteri i bedposlicari se javljaju. Bolje i vi nesto radite.
  • Pokojni Čika Franja

    19.08.2020 18:10
    zavist je sestra zlobi
    Sačuvaj me, Bože, ljudske gluposti, zavisti i zlobe.
  • StAV

    19.08.2020 18:10
    Srbija
    Dobro smrdi.
  • Janko

    19.08.2020 17:44
    Srpska Napredna Salamura
    Sta ste ocekivali u Smrdistanu? Da Galensova gradilista pljackaju i unistavaju?
  • Piško

    19.08.2020 17:28
    ...
    Novo u Srbiji - poljoprivredne osvete.
  • pera

    19.08.2020 17:16
    ..
    Galens. Jasno ko dan, a jos dodatno i kad se pogleda broj minusa. Sto bi se botovi inace aktivirali ako nije iz SNS kuhinje?
  • Ivan

    19.08.2020 17:13
    Naslov
    Slicna stvar se desila prijatelju moga oca, dole u centralnoj Srbiji. Covek je posadio sadnice mladog voca, i neko mu je iz ciste obesti i zavisti izlomio i pocupao sadnice. Covek kada je video, pao je na kolena i poceo da udara pesnicom u zemlju. Par dana kasnije, imao je srcani udar od stresa..nikada se nije oporavio od toga. Preminuo je posle nekoliko godina.
    Sramotno je ovo zaista, kakav smo narod postali (ili smo oduvek ovakvi bili) - ne zasluzujemo nista bolje od onoga sto nam se desava.
  • ns

    19.08.2020 17:09
    ovo je tako strasno
    unistiti neciji rad, trud
    samo zlo tako nesto moze
  • White

    19.08.2020 16:53
    Nagovor na delo,ili samo delo, od prekodrinskog brata...
  • Prle

    19.08.2020 16:51
    Istina
    Kakav crni plac i galens, sto mu gromova da li ovo piše uvek jedan te isti čovek.
    Optužuju ljude koji su se doselili e pa da znate kod Srba iz Bosne ovakvih stvari nema, mi nismo ljubomorni ni na koga a koliko vidim starosedeoci popucaše od muke gledajući kako Krajisnici i Bosanci rade i stvaraju.

  • Samo je pitanje

    19.08.2020 16:41
    dana
    kada će ovi sa vlasti i oni bliski njima ovako upadati u naše domove i praviti isti ovakav haos. Ne pomerio se.
  • Babažvaka

    19.08.2020 16:37
    Ne mogu da zamislim taj mentalni sklop koji je smislio ovakvo zlodelo.
    Ono što se mora dodati: pogledajte lepe primerke ambrozije pored voćki.
  • Pravo i pravda

    19.08.2020 16:33
    Dežurni stručnjaci za sve koji ovde priželjkuju da se prepiše američki zakon zaboravljaju da u takvom slučaju i razbojnici dolaze naoružani, iako se slažem da nema pametnije ideje nego ovoliko bahatom, nevaspitanom i zlobnom narodu olakšati nabavku vatrenog oružja.
    No, slučaj je jasan, policija samo treba da ispita pojedine komentatore koji očigledno znaju ko je počinilac ovog zločina obzirom da su sebi dali za pravo da upiru prstom.
  • Zemlja ludila

    19.08.2020 16:31
    Pogledajte reakciju stranog sluzbenika na granici kad u pasosu vidi odakle ste.
  • G pen

    19.08.2020 16:30
    Mislim da je problem Vojvodina koja se OPET osvaja.
  • Buba

    19.08.2020 16:28
    bumbar
    ništa novo za Bukovac ali je svakiput sve gore i gore a što se tiče počinioca piši propalo i ako se nadje krivac ovo treba istražiti i tretirati kao ubistvo stvarno mr je žao
  • Дејан

    19.08.2020 16:28
    За годподина free

    "Dođoška posla..."

    Онај ко оставља овакве коментаре, је један од оних који су у стању да ураде овакво недело.
    Немојте генерализовати и делити људе по пореклу, већ по делима и по томе какви су људи. Ово је учинио нечовек, ма каквог порекла, вере, нације, боје коже био.

  • Mike

    19.08.2020 16:23
    Setićete se sigurno nečeg. Nije eto tek tako
  • /

    19.08.2020 16:18
    /
    kada su 'oni' zidali hacijendu u mom komsiluku
    naneli su zemlju punu krompira./ i jos se zidala na placu planiranom za igraliste od zabavista/.
    'ladno su usli bagerom u neciju njivu i zagrabili sve sta ima

    ako neku zemlju cine ljudi onda ovu zemlju zovemo smrdijom po njima
  • smrdijestina

    19.08.2020 16:11
    ocekivali ste drugacije?
  • Neko

    19.08.2020 16:09
    Sa fantomkom
    Na glavi a bas mu se dopao plac i naravno da ga nece uhvatiti
  • Stole

    19.08.2020 15:48
    Taj ko je posekao ruka mu se osusila..
  • Prekobarac

    19.08.2020 15:48
    Svaki put se poteze ta prica, pa da ponovim : u SAD nije nekaznjivo da koknete nekog samo zato sto je na vasem posedu. I u drzavama sa `Stand your ground` zakonima, imate prevo na samoodbranu svog zivota i vlasnistva,, no sigurno ne da roknete nekog sto je npr zalutao u vase dvoriste,, za to se ide u zatvor. Da ne tupim dalje,u slucaju da se ovo desilo u SAD,da je vlasnik zatekao ove neljude, imao bi pravo da ih zadrzi do dolaska vlasti, naravno bio bi naouruzan, no ne bi imao pravo da ih utamani ko zaceve, osim naravno ako ga ne bi napali, a ako nema svedoka, tesko se dokazuje da nisu...
  • Marko

    19.08.2020 15:44
    Sns bil klinton
    Bice vam sve jasno kad samo pogledate sta je negativnih od strane firera i njegove narko bande nepismene sto dobijaju platu da samo klikcu negativnu
  • Peđa

    19.08.2020 15:38
    Bruka
    Nama srbima smo mi srbi najveći protivnik, mržnja i zloba koja se uvukla u ovaj naš narod je ne zapamćena.
  • Mark

    19.08.2020 15:36
    Vocnjak
    Strasno..nije mi samo jasno ko lupa minuse..kakvi ste vi to ljudi jbt..
  • pera

    19.08.2020 15:29
    nekad su vesali za ovo
  • bananarama

    19.08.2020 15:28
    Pre 100 godina se uništavanje nečije letine, roda, njive, voćnjaka kažnjavala javnim vešanjem a pre toga zaplenom imovine u vrednosti načinjene štete.
    Ovaj ko je ovo posekao je učinio i zločin prema deci vlasnika voćnjaka jer prodavanjem plodova on svoju decu hrani i izdržava.
    Ovo je težak zločin, ravan ubistvu iz koristoljublja.
  • dobrivoje

    19.08.2020 15:23
    @sava mali19.08.2020 • 14:50
    Malo mi vuče na lični sukob mada čovek ne mora ni da ga je svestan. Ljubomora sveaima.
    Moguće je da je neko i ko želi plac ali mi to deluje manje verovatno jer je previše očigledno.
  • Baba Branka

    19.08.2020 15:23
    Greh
    Dragi sugrađani,
    Ovo je greh. To vam kaže ateista koji smatra da je karma (dobra ili loša) čudo.
  • vladaNS

    19.08.2020 15:23
    ?
    Ne mirišem nešto Amere ali treba iz njigovog ustava doslovce prepisati član Zakona o neprikosnovenosti privatne svojine, pa kada nađeš nepozvanu bitangu u avliji kako ti nanosi štetu ili maltretira porodicu lepo ga oladiš, bez trunke samilosti. Jeste morbidno ali bilo bi korisno.....Jako mi je žao što je ovom vrednom čoveku naneta velika materijalna šteta, a o duševnoj boli da i ne govorim.
    Pozdrav iz Vojvodine
  • gamad uzazid

    19.08.2020 15:21
    Samo kupujte kamere i postavljajte. Ova gamad mora da se snimi!
  • Samo

    19.08.2020 15:19
    Pitam
    Dal' je zasad bio osiguran? nista ne aludiram, samo pitam. U danasnje vreme ne treba nista iskljuciti kao mogucnost.
  • DadaBukovc

    19.08.2020 15:18
    ma to se zna
    od uvek je to bilo u Bukovcu. niko zato zeli da kupi u B...
    nekada su Bukovcani i se tukli sa Karlovcanima. Jedno te isto i u B i u K:
    ljubomora. Bolje da crkne krava
  • free

    19.08.2020 15:16
    Dođoška posla...
  • Joca

    19.08.2020 15:15
    Verovatno je neko pod zaštitom države bacio oko na plac, a van pameti je da će vlasnici pristati da ga prodaju pod mladim voćem, pa su ovi rešili da im malo pomognu pri odluci.
  • bora

    19.08.2020 15:09
    starost stabla
    Po stablima rekao bi da su najmanje pet godina stara.
  • Deco, bežite odavde!

    19.08.2020 15:03
    Možda nije dao siguran glas? Komantarisao bez uduševljenja i ljubavi novu ( staru ) vlast? Svašta je moguće.
  • Bole

    19.08.2020 15:03
    Jel moguće da je ovo čoveku neko uradio?
  • M

    19.08.2020 15:03
    Ne moze ovo da se desi bez jakog motiva.
  • jojoba

    19.08.2020 15:00
    Kolebljivcima uterati strah
    podrzava suprotnu stranu garant.Kriger SS metode uveliko vladaju ovim prostorima
  • Jaja

    19.08.2020 14:57
    Jadni ljudi...
  • drr

    19.08.2020 14:53
    Teroristi
    Za ovakve neljude treba da se primenjuje Dušanov zakonik
  • Ljubiša

    19.08.2020 14:51
    Bukovac? Fruška gora? Neko je izgleda odbio da proda parcelu GaleNS gospodži. Izdrži Gorane!

    Jedna sadnica kajsije košta oko 2-5 Eur ali je ovo opet ogromna šteta zato što su sudeći po slikama u godinama kad bi najbolje trebalo da rađaju i trebaće barem 3 godine da se vrati kako je bilo. Ovo je čista pretnja i raščišćavanje terena.
  • sava mali

    19.08.2020 14:50
    Ili vam je neko tražio da kupi parcelu ili će vam neko tražiti da kupi parcelu...
  • Žalosno,

    19.08.2020 14:48
    žalasno i jezivo
    100% neko od ovih što su nedavno krenuli otoreno da uzurpiraju po Fruškoj gori, pa se malo zaleteli. Ili nisu? Možda im je i namera da je celu uzurpiraju???
  • Miša

    19.08.2020 14:45
    E Bukovče
    U Bkovcu ne smeš da budeš uspešan i dobar čovek. Većina takve ne voli i ne poštuje. Gorana i njegovu porodicu poznajem. Nikoga ne diraju. Ćute i rade. E, moj Bukovče, šta dočeka u 21. veku. Sramota.
  • Cubi

    19.08.2020 14:42
    Ovo je uzas, da ne gresim dusu al da nije neki galens ili slican hteo da otkupi zemlju pa su odbijeni? Ako je tako bojim se da istraga nece nista pokazati...
  • Marko

    19.08.2020 14:40
    Pa sad kad vam je "neko" uništio voćnjak, pojaviće se "neko" da ga od vas otkupi.... Jer taj "neko" je već otkupio stotine placeva na Fruškoj Gori
  • B

    19.08.2020 14:33
    Kes
    Treba plac investitoru
  • agro

    19.08.2020 14:32
    Konkurencija
  • need for speed

    19.08.2020 14:31
    E da mi je
    nije moj zasad ali da mi je da uhvatim tog što je sekao....
  • Anajrim

    19.08.2020 14:31
    Svaki komentar na ovaj vandalizam je suvisan.Tuzno i neshvatljivo...
  • Boris

    19.08.2020 14:31
    Hajdučija. Jadna je drzava u kojoj je ovako nesto moguce!
  • SUMP

    19.08.2020 14:27
    Kakvo zlo! Pa te kajsije su jednoj porodici donosili egzisenciju.
    Nadam se da ce policija pronaći počititelje i propisno ih kazniti.
  • Veverica

    19.08.2020 14:27
    To smo mi
    Nebeski narod...
  • Marko Cvetinić

    19.08.2020 14:27
    Ubistvo
    Ja bih ovaj čin tretirao kao ubistvo.
  • miki

    19.08.2020 14:26
    dokle ćemo ćutati
    Ovo je tačno za odstrel, otprilike isto kao da vam ubiju člana porodice!!!
  • TD

    19.08.2020 14:26
    Jedno je jasno, nama treba giljotina na glavnom trgu svakog grada.
  • s

    19.08.2020 14:23
    Koja je sansa da pocinioc nema veze sa sns?
  • milica

    19.08.2020 14:23
    Strašno.Jadni ljudi
  • Zli ljudi

    19.08.2020 14:21
    Koja zloba ima u ljudima a pogotovo u Srbiji i celom balkanu
  • pera

    19.08.2020 14:17
    Seca Stabala
    Ne verujem da se tako nesto desi bez razloga.Naravno ne podrzavam to nedelo.
  • dak

    19.08.2020 14:15
    ovoga u Vojvodini nikada za veka nije bilo!!!!!

  • Ateista

    19.08.2020 14:11
    Zločin
    Ovo je zločin, ne sme da prođe nekažnjeno!
  • Omg

    19.08.2020 14:09
    Kakvi smo ljudi... Pa dokle ide ovo?! Zar taj umnobolnik ne shvata da je pored nacinjene stete ovom coveku, nacinio stetu svima nama, pa i sebi, jer ta drveca stite nas i nasu planetu?!
  • Marko

    19.08.2020 14:09
    Retko bolesna stvar.
  • Uzas

    19.08.2020 14:05
    Sada ce se pojaviti neko da da ponudu za zemlju, kao nastavak price
  • Mile

    19.08.2020 14:05
    Kad ja nemam, nek nema ni on. Grozni smo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna